Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

Zakelijke klanten

Achtergrond informatie

Urnengedenken.nl is een onderdeel van www.ditpracht.nl. Wij ontwerpen en maken het grootste gedeelte van onze collectie zelf. Onder de naam ditpracht.nl hebben wij als groothandel in de eerste jaren alleen aan ondernemers geleverd. Inmiddels hebben wij voor ditpracht.nl en urnengedenken.nl een eigen webshop. Echter het leveren aan ondernemers blijft voor ons op de eerste plaats staan. Wij leveren aan vele winkels, begravenisondernemers, webshops etc. door heel nederland. Daarbij houden wij heel goed in de gaten dat onze exclusiviteit gewaarborgt blijft.

Zakelijke klant

Heeft u als bedrijf interesse om onze producten te voeren, neem dan contact met ons via de mail. Na goedkeuring krijgt via de mail de prijslijst, algemene voorwaarden en eventuele ander informatie toegestuurd.

Bestelling

Bestellingen van u als zakelijke klant ontvangen wij graag via de mail.

Levering

U krijgt een bevestiging via de mail dat uw bestelling in behandeling is genomen. Ook vermelden wij hierin de leverdatum. Heeft u vooraf geen specifieke leverdatum of tijd doorgegeven, dan zal de standaard levertijd worden aangehouden.
Natuurlijk kan er in overleg een leverdatum bepaald worden.

Betaling

Betaling voor bestaande producten vindt voor levering plaats door middel van het overmaken van het bedrag op bankrekening van urnengedenken.nl of contant op tijdstip van levering.
Bij betaling voor maatwerk , wordt 50% betaald bij plaatsing van de opdracht en 50% voor de levering door middel van het overmaken op bankrekening van urnengedenken.nl.

Bezorgen / afhalen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten en voorwaarden staan vermeld op de prijslijst. Indien gewenst kan het product ook afgehaald worden.

Ontvangst bestelling

Wij verzoeken uw bestelling na ontvangst te controleren. Eventuele schade, onvolledigheid of andere problemen dient u binnen binnen 5 werkdagen aan ons te melden. Meldingen na dit vastgestelde termijn kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

Garantie

Dit Pracht kunst en design streeft ernaar dat u tevreden bent met uw aankopen.
Het kan voorkomen dat een product niet voldoet aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan redelijkerwijs gesteld kunnen worden. Dit Pracht kunst en design zal dan binnen een redelijke termijn overgaan tot een kosteloze vervanging of herstel.

Duurzame bezorging door Fietskoerier

Sta jij ook voor duurzaam? Wij maken daar waar mogelijk is, de slimme keuze door te kiezen voor duurzame bezorging door de Fietskoerier! Hiermee leveren wij namelijk een positieve bijdrage aan een schoon en beter milieu. Onze fietskoeriers bezorgen in de meeste grote steden in Nederland. Nadat wij het pakketje bij de Fietskoerier hebben aangeboden, ontvang je ook van de fietskoerier een mail. Zij sturen jou de track&trace code en met deze code is het mogelijk om het pakketje te volgen omtrent de bezorging.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!