Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

Maatwerk

Toont alle 4 resultaten

Maatwerk urnen

U kunt kiezen voor maatwerk urnen, als u in het bestaande aanbod niet vindt wat u in gedachte heeft. Maatwerk urnen zijn dan een uitkomst. Van een bestaand product met kleine aanpassing tot geheel een eigen ontwerp is dan mogelijk. Wij ontwerpen en produceren veel producten zelf, hierdoor kunnen we makkelijk inspelen op uw wensen.

maatwerk urnen

Mogelijkheden

Out of the box en creatief denken, de ervaring van wat er zoal mogelijk is met welke materialen zijn kwaliteiten die wij dankbaar bezitten. Daarnaast hebben wij een netwerk van kunstenaars en specialisten van een bepaald vakgebied. Wij werken nauw samen, dus lopen we even vast dan schakelen wij elkaar in. De mooiste producten maatwerk urnen ontstaan dan ook door samen te sparren, durven en gewoon te doen.

Materialen

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om een gedenkartikel op maat. Een urn of gedenkobject van bijvoorbeeld hout, keramiek, glas, metaal etc. , een gedenksieraad van RVS, goud of Zilver of wat dacht u van een knuffeldeken gemaakt van de favoriete kledingstukken van de overleden. Kortom legio mogelijkheden voor een mooie tastbare herinnering.

Metalen; Een materiaal soort dan goed te verwerken is. Er zijn verschillende metalen, geschikt voor binnen of buiten. Uit metaal zijn eenvoudig 2D producten te laseren. 3D producten zijn ook heel goed van metaal te maken, alleen dat dient u vaak rekening te houden dat dit arbeids intensief is. Op onze website www.ditpracht.nl staan verschillende  symbolen zoals bijvoorbeeld een boeddha, ohm teken, lotus, engel. Van deze symbolen hebben wij reeds bestaande CAT tekeningen. Een gedenkobject van een van die symbolen is dan ook relatief eenvoudig te maken. Ook qua prijs is dit gunstig.

Hout; Hout is een materiaal dat eenvoudig te bewerken is. Ook zijn er vele mogelijkheden wat betreft een gedenkartikel van hout. Hout heeft van nature een warme uitstraling. Hout is een natuurproduct en kan noesten, scheurtjes of oneffenheden bevatten. Daarnaarst werkt hout, door verschillen in temperatuur kunnen er barstjes en scheuren onstaan. Voor de ene persoon is hout hierdoor mooier en voor de ander is dit een minpuntje.

Zilver en goud; Van zilver en goud kunnen er verschillende sieraden gemaakt worden. Of het nu gaat om een ring, armband of oorbellen. Vrijwel alles is te maken. Hou er wel rekening mee dat een sieraad op maat vrij kostbaar is. Materialen zijn kostbaar en daarbij komt ook dat de bewerking van goud en zilver arbeidsintensief is.

Keramiek; Keramiek is een soort van klei. Ook een mateiaal soort waar je vele kanten mee op kan. Voordeel van keramiek is dat het als materiaal soort niet zo kostbaar is. De manier van afbakken bepaald of het product geschikt is voor binnen of buiten. Kleine accessoires zoals een vlindertje of vergeet me nietje zijn ook vrij eenvoudig te maken van keramiek. Kortom een vele mogelijkheden.

Glas; Met glas is ook veel mogelijk. Van glas kunnen diverse 3D objecten gemaakt worden. Ook is het mogelijk om tijdens het glasblazen crematie-as toe te voegen. Glas is helaas wel kwetsbaar. Tijdens schets en ontwerp dient men al rekening te houden met de teerheid van glas.

Kortom…Zoekt u een product op maat, dan is er veel mogelijk!