Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

LEVERTIJD

https://www.urnengedenken.nl/info-en-contact/Aangezien de vraag per dag kan verschillen, wij ambachtelijke producten voeren en daarbij gepersonaliseerde producten leveren, is de exacte levertijd aangeven in de website haast onmogelijk. Wel kunnen wij uit ervaring de gemiddelde levertijden vermelden. Mocht uw bestelling niet binnen 8 werkdagen geleverd kunnen worden, dan krijgt u van ons een mail met de levertijd. Wilt u voor bestelling de exacte levertijd weten? Neem dan contact met ons op.

  • Levering binnen 3 werkdagen indien het product voorradig is.
  • Levering binnen 8 werkdagen indien het product in de juiste kleur gecoat dient te worden.
  • Is het product niet voorradig dan dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 3-4 weken.
  • Voor gepersonaliseerde producten kunt u het beste vooraf even informeren naar de levertijd.

Wilt u voor bestelling de exacte levertijd weten? Neem dan contact met ons op.

VERZENDKOSTEN

  • Binnen Nederland € 7,50, gratis verzending vanaf € 29,95*
  • Duitsland en België € 15,00, gratis verzending vanaf € 99,00*

* Geldig binnen de standaard tarieven Post NL, Kleiner dan 175 x 78 x 58 cm  tot 30kg.

Verzendkosten van grotere/zwaardere producten of andere landen op aanvraag.

Indien gewenst kan het product ook afgehaald worden.

BESTELINGEN AFHALEN / BEZICHTIGEN

Afhalen en of bezichtigen van onze producten kan op ons kantoor in Uden.

LEVERING

Levering ten aanzien van de Wederpartij in de hoedanigheid van Consument vindt plaats doordat de zaak in macht wordt gesteld aan de Wederpartij. Na levering gaat het risico van de zaak over op de Wederpartij.

Levering vindt plaats af urnengedenken.nl of op het door de Wederpartij opgegeven adres, tenzij anders overeengekomen.

De Wederpartij is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter hand worden gesteld, tenzij dit ernstige bezwaren of onredelijke kosten met zich meebrengt.

Indien de Wederpartij op de plaats van de levering de zaak weigert af te nemen of nalatig is met het verstrekken van gegevens of instructies, die noodzakelijk zijn voor de levering, zullen de voor levering bestemde zaken worden opgeslagen voor risico en rekening van de Wederpartij, nadat urnengedenken.nl de Wederpartij hiervan op de hoogte heeft gesteld.

De Wederpartij is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter beschikking staan of aan hem ter hand worden gesteld.

Indien de Wederpartij op de plaats van de levering de zaak weigert om af te nemen of nalatig is met het verstrekken van gegevens of instructies, die noodzakelijk zijn voor de levering, zullen de voor levering bestemde zaken worden opgeslagen voor risico en rekening van de Wederpartij. De Wederpartij zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.

ONTVANGST BESTELLING

Wij verzoeken uw bestelling na ontvangst te controleren. Eventuele schade, onvolledigheid of andere problemen dient u binnen binnen 5 werkdagen aan ons te melden. Meldingen na dit vastgestelde termijn kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

DUURZAME BEZORGING.

Sta jij ook voor duurzaam? Wij maken daar waar mogelijk is, de slimme keuze door te kiezen voor duurzame bezorging door de Fietskoerier! Hiermee leveren wij namelijk een positieve bijdrage aan een schoon en beter milieu. Onze fietskoeriers bezorgen in de meeste grote steden in Nederland. Nadat wij het pakketje bij de Fietskoerier hebben aangeboden, ontvang je ook van de fietskoerier een mail. Zij sturen jou de track&trace code en met deze code is het mogelijk om het pakketje te volgen omtrent de bezorging.