Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

Extra informatie

Toont alle 6 resultaten

Extra informatie

Het verlies van een dierbare is een intens verdrietig moment. De meeste mensen zijn niet in staat om helder na te denken. Er komen tal van vragen in u op en er word u gevraagd om beslissingen te nemen. Een heftige periode waarbij u alle adviezen en hulp kunt gebruiken die er voor handen is. Ook wij van www.urnengedenken.nl willen u daarbij helpen, doormiddel van advies in deze rubriek. Wij hebben een en ander voor u op een rijtje gezet. En mochten we in de toekomst een artikel lezen of iets tegenkomen op internet waarbij u als nabestaande gebaad bent dan zullen wij dit zeker op onze website vermelden.

Gedenken

Onder deze rubriek geven wij u tips en triks op het gebied van gedenken. Na het verlies van een dierbare geeft gedenken namelijk troost en helpt je bij het hele rouwproces. De overleden dierbare kun je op verschillende manieren gedenken. Natuurlijk geld voor iedereen dat deze een plekje in je hart heeft, maar het helpt om wat extra’s te doen met de herinneringsitems die je hebt. Veel mensen maken thuis een gedenkplekje. Het geeft troost om hier een kaarsje te branden en terug te denken aan de mooie momenten samen. Maar misschien is dit niets voor u, en gedenkt u liever op een andere manier. We zijn tenslotte allemaal anders. Daarom hebben we diverse ideetjes om te gedenken op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf ondervinden wat bij u past. Hopelijk bied het troost en kan het jou helpen om “het een plekje te geven”.

As na de crematie

Een veel gestelde vraag is…hoeveel crematie-as blijft er over? In deze rubriek vind u op deze en andere vragen antwoord. Een beladen onderwerp, toch vinden wij het wel belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren.

Een urn kopen

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Cremeren heeft de laatste jaren de overhand genomen in Nederland. Door de groeiende vraag naar producten waar het crematie-as in bewaard kan worden, worden er ook steeds meer urnen en as-sieraden aangeboden. Het aanbod is enorm. Voor u als nabestaande kan het hierdoor lastiger zijn om een keuze te maken. Van de andere kant is het ook fijn dat u waarschijnlijk de urn vindt die u voor ogen had. Dé urn die past bij u en de overledenen. Maar waar moet u eigenlijk rekening mee houden bij het zoeken naar de juiste urn? In deze rubriek krijg u antwoord op deze vraag.

Crematie-as en mogelijkheden

Vind u het een vervelend idee om het crematie-as thuis te bewaren dan zijn er tal van mogelijkheden voor een eervolle laatste plekje voor het crematie-as. Van diamant tot tattoo, in deze rubriek hebben wij verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

 

Rouwen   verlies dierbare

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Rouwen is een proces dat tijd en energie kost. Rouwen hoort bij het leven, hoe hard en pijnlijk dit ook is. Iedere persoon rouwt op zijn of haar eigen manier. Bij de een verloop dit proces natuurlijk en geleidelijk, terwijl de ander vecht tegen emoties en er moeilijk weer bovenop kan komen. In deze rubriek hebben we een paar rouwverwerking tips op een rijtje gezet, met de intentie jou te helpen in dit proces.