Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

Dieren en gedenken

Resultaat 1–8 van de 22 resultaten wordt getoond

Huisdier gedenken

Uw huisdier gedenken; Het verlies van uw trouwe maatje is een zeer verdrietige gebeurtenis. Huisdieren maken deel uit van het gezin en nemen een eigen plaats in. Ook na verloop van tijd kan het verlies van uw huisdier impact op u hebben. Veel baasjes maken een rouwproces door die even echt en moeilijk kan zijn als bij het overlijden van een menselijke vriend.

huisdier gedenken

Tastbare herinnering

Na het overlijden van uw huisdier dient u de keuze te maken of cremeren of begraven. Waar u ook voor kiest u wilt een tastbare herinnering overhouden en uw huisdier gedenken op een manier die bij u past. Gedenkobjecten en urnen zijn er in heel veel vormen, maten en materialen. Op onze website vindt u vele mooie en sprekende gedenkartikelen. U hebt de keuze uit gedenkartikelen, urnen en sieraden. Wij bieden een ruim assortiment…ontworpen en gemaakt om te gedenken!

Begraven

Is uw huisdier begraven dan kunt u kiezen voor een gedenkobject. Een aantal van onze gedenkobjecten worden geleverd met een glasbolhanger. In deze glasbol kunt u bijvoorbeeld een plukje haar bewaren en in het gedenkobject hangen. De meeste van onze gedenkobjecten zijn ontworpen en gemaakt met haakje.

Cremeren

Is uw huisdier gecremeerd dan krijgt u van het crematorium de as-resten mee. Deze as-resten kunt u bewaren in een urn. U kunt kiezen om alle crematie-as te bewaren of een gedeelte. Ook kunt u de as verdelen over verschillende urnen, bijvoorbeeld als er meerdere baasjes zijn. De hoeveelheid crematie-as die u wilt bewaren is belangrijk bij het kiezen van een urn of as-sieraad van bijvoorbeeld zilver. Wilt u een klein beetje crematie-as bewaren dan is dit voldoende voor bijvoorbeeld een mini urn of een as-sieraad. Wilt u graag het volledige as in één urn bewaren, dan kunt u bij uw crematorium even navragen hoeveel dit is. Als u de hoeveelheid weet, dan kunt u gericht op zoek naar een urn. Meestal staat de grote van de as-ruimte aangeduid bij de omschrijving van de urn.

Een gedenkartikel of urn op maat

Misschien kunt u geen passende urn of gedenkobject vinden of wilt u een gedenkartikel op maat. Tegenwoordig is er veel mogelijk, wat betreft een gedenkartikel op maat. Zo kunt u een gedenkartikel laten met onder andere een foto, pootafdruk, plukje haar of crematie-as. Dit kan ook allemaal verwerkt worden in een as-sieraad. Er is zoveel mogelijk dat de keuze soms juist moeilijker word. Wij adviseren u een goed te snuffelen op internet om zo tot de ontdekking te komen u aanspreekt. Daarna dit even te laten rusten, en als u het zeker weet de beslissing te nemen. Zo voorkomt dat u spijt krijgt van uw aankoop.

Mocht u nog vragen hebben of wil u graag aanvullend advies, dan neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Tot slot willen we nog dit mooie gedichtje met jullie delen. Dit gedichtje vonden wij op internet.

Huisdier gedenken

Een huisdier is een deel van je gezin,

met hem of haar een erbij een nieuw begin.

Toch weet je ook komt de tijd

Van het bittere afscheid

We hebben je lang gehad

Je was onze allerliefste schat

Maar al die mooie dingen

Zijn nu herinneringen”