Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

Assieraden

Resultaat 1–8 van de 12 resultaten wordt getoond

Assieraden

Herinnering en assieraden nemen aan populariteit toe.  Er zijn verschillende soorten herinnering sieraden. Zo zijn er budget sieraden van RVS en zilver verkrijgbaar tot dure exclusieve sieraden van goud met diamanten. Ook is er diverse keus in het soort sieraad, bijvoorbeeld een ring, bedeltje, armband of as-hanger. Hoeveel een sieraad kost hangt af van uw persoonlijke smaak of budget. We hebben voor u een aantal soorten herinneringssieraden op een rijtje gezet.

Assieraden

As-ruimte 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn assieraden, sieraden waarin een hoeveelheid crematie as is verwerkt. Je kunt kiezen voor een assieraden met as-ruimte. Er zijn assieraden met een gesloten of open as-ruimte. Bij een open ruimte kunt u het as-sieraad zelf vullen, vaak door middel van een schroef dopje. Een as-sieraad met open ruimte is ook geschikt om een plukje haar in te bewaren. De as-ruimte dient dan wel iets groter te zijn. Een voorbeeld van een assieraad met open ruimte vind u hier.

Een as-sieraad met een gesloten ruimte word vaak bij de juwelier of begrafenis ondernemer gevuld. Daarnaast zijn er sieraden verkrijgbaar waarbij tijdens het maken de as in het sieraad word verwerkt. Hier vind u voorbeelden van assieraden met een glas bolletje. Het as word dan mee gesmolten tijdens het maken van dit glasbolletje. Het bolletje met as plaatsen ze in de door u gekozen sieraad. U heb de keuze uit verschillende soorten as-sieraden; ringen, oorbellen, armbanden en hangertjes. Daarnaast is het aanbod aan as-sieraden de laatste jaren enorm uitgebreid. Ga eens snuffelen op internet en neem de tijd, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.

Vingerafdruk sieraden

Fingerprint oftewel vingerafdruk sieraden zijn er in diverse maten, stijlen en materialen. Ook afdruk sieraden van baby voetje of handjes behoren tot de mogelijkheden. Bij een afdruk sieraad levert u de digitale print van de afdruk vooraf aan. De afdruk maken ze in het crematorium of begrafenis centrum. Na het aanleveren van de afdruk kan het sieraad pas gemaakt worden. Een afdruk word gelaserd of gegraveerd in het sieraad. Dit kan in een armband, hanger, ring of bedel zijn. Mocht u geen crematie – as hebben bewaard of is de overledene begraven dan is een vingerafdruk sieraad een mooi alternatief voor een as-sieraad. Natuurlijk kan ook beide in één sieraad verwerkt worden.

Sieraad op maat

Mocht u niets kunnen vinden wat u aanstaat, dan kunt u kiezen om een herinnering sieraad op maat te laten maken. Dit kan natuurlijk een as-sieraad of een vingerafdruk sieraad op maat zijn. Maar wist u dat er nog meer mogelijkheden zijn qua herinnering. Denkt u eens aan sieraden van de overledenen, favoriete sieraden die uw dierbare dag en nacht gedragen heeft. U kunt van deze sieraden uw eigen herinnering sieraad geheel op maat laten maken. Mocht u geen crematie-as en geen vingerprint van de overledene hebben, dan is een herinneringssieraad gemaakt van sieraden van de overledene een heel mooi alternatief. U bepaald zelf de vorm, grote etc., daarnaast kunt u rekening houden met de interesse van de overledenen of misschien een bepaalde symboliek. Het resultaat is een sieraad dat echt bij u en de overledene past. Een waardevolle tastbare herinnering om voor altijd te koesteren.

Een weetje: Tegenwoordig kunnen ze van het crematie-as ook een echte diamant maken.