Urn en gedenken

06-45 72 88 39

Gratis verzenden in NL vanaf 29,95

Logo-afterpay-checkout_M

Veilig betalen

vlinder-paars

Voor elk budget

vlinder-paars

Eigen ontworpen collectie

vlinder-paars

Nederlandse ambacht

vlinder-paars

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

vlinder-paars

Gespecialiseerd in maatwerk

online urn kopen

Online een urn kopen; informatie en tips

Tegenwoordig is online shoppen heel gewoon, maar ook voor zoiets dierbaars en persoonlijks als een urn of as-sieraad? Ja, ook voor een urn of as-sieraad MITS u zich goed laat informeren en hierdoor een weloverwogen beslissing kunt nemen. Online een urn kopen heeft zeker voordelen, zo heeft u eenvoudig en snel een overzicht van wat er zoal te verkrijgen is. Vandaar dat wij het belangrijk vinden u zo goed mogelijk te informeren en advies te geven bij het online een urn kopen.

Cremeren in plaat van begraven heeft de afgelopen jaren de overhand genomen. Hierdoor is er een groeiende vraag naar urnen en as-sieraden, door deze vraag is het aanbod ook steeds groter geworden. De keuze is enorm. Hierdoor word het voor u als nabestaande lastiger om een keuze te maken. Aan de andere kant kunt u door het grote aanbod, mogelijk dé urn vinden die ook dicht bij u en uw overleden dierbare past. Online een urn kopen of in de winkel…wij hebben voor u een aantal zaken op een rijtje gezet, waar u rekening mee kunt houden.

Neem de tijd

Wilt u online of urn kopen dan is het belangrijk dat u daar de tijd voor neemt. Een as-sieraad of een urn is een persoonlijke tastbare herinnering waar de as of een gedeelte van de as van de overledene in wordt bewaard. Het zoeken naar een as-sieraad of urn is vaak emotioneel beladen. Daarbij moet u nog helder nadenken over verschillende zaken zoals bijvoorbeeld ; Wilt u de crematie-as verdelen? Wilt u een urn voor binnen of buiten? Welke symboliek past bij u en uw dierbare overledene? Wilt u een gouden of zilveren sieraad? Allemaal vragen waar u in een moeilijke tijd beslissingen over dient te nemen. Dus vandaar ons advies…neem de tijd.

Waar gaat u de u de urn plaatsen

Wilt u de urn thuis, in een urn muur, bijzetten in of op een familiegraf of liever elders plaatsen. Wilt u de urn binnen of buiten plaatsen. Bij het maken van uw keuze is de toekomstige plek van de urn belangrijk.

Het is belangrijk dat u vooraf nadenkt over de uiteindelijke plaats van de urn. Daarna kunt u informeren of de urn geschikt is voor de  door u gekozen plaats. Denk hierbij ook aan de afmeting van de urn. Ook materiaalkeuze is belangrijk bij de beslissing. Niet alle materialen zijn zogenaamd “winterhard”. Een urn van bijvoorbeeld keramiek kan kapot gaan tijdens een vorstperiode als deze niet op een speciale manier is afgebakken. Geschikte materialen voor buiten zijn o.a. RVS (roest vast staal), natuursteen en brons. Voor RVS urnen klik hier.

Waar kunt o.a. rekening mee houden?

U wilt online een urn kopen die past bij de overledene zoals hij of zij bij leven. U kunt rekening houden met zijn of haar passies. Welke kleur, design of materiaal soort? Is er een speciaal symboliek die hij of zij aansprak? Was hij of zij bij leven stoer of juist liefelijk? Bij de keuze voor een urn kunt u ook kijken naar uw woonomgeving en interieur. De antwoorden op deze en andere vragen zorgen ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij de aanschaf van een urn of as-sieraad.

Een gepersonaliseerde urn

Er zijn veel urnen en as-sieraden die door gravure van tekst, afbeelding of vingerafdruk gepersonaliseerd kunnen worden. In ons assortiment hebben wij verschillende urnen die op deze manier gepersonaliseerd kunnen worden. Klik hier voor een voorbeeld van zo’n urn. Of afbeelding Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een urn of as-sieraad geheel op maat te laten maken. Aangezien wij onze producten zelf ontwerpen en in eigen beheer maken kunnen wij eenvoudig inspelen op uw persoonlijke wensen. Waar nodig maken wij gebruik van de expertise van een select groepje collega kunstenaars. Wij kunnen u een product op maat leveren van diverse materialen, denk hierbij aan as-sieraden, keramiek, glas, leer, hout, staal, rvs etc. Voor meer informatie en ideetjes klik hier….

Wij adviseren u eens goed te “snuffelen” in onze webwinkel, om te kijken wat u aanspreekt. Zo krijgt u in gedachte steeds duidelijker wat bij u en de overledene past. Eventueel kunt u uw  ideeën bespreken met familie en vrienden. Mocht u iets zien in onze webshop wat u aanspreekt, maar wilt u het graag net anders. Neem contact met ons op tel: 06-45728839 dan bespreken we samen wat er mogelijk is.

Wij hopen oprecht dat het bovenstaande u helpt om een passend en vooral persoonlijk gedenkartikel vindt.